Fleetpark, een bruisende gebiedsontwikkeling in Leidschendam

Fleetpark
Leidschendam

In samenwerking met de gemeente en de grondeigenaren van Fleetpark is er een ontwikkelvisie en -kader opgesteld. De gezamenlijke ambitie voor Fleetpark is om een monofunctionele kantooromgeving te transformeren naar een gemengd stedelijk milieu met het toevoegen van woningbouw en maatschappelijke voorzieningen. De totale ontwikkeling bestaat uit ca 110.000 m² en heeft als doel een bruisend gebied te creëren met een divers programma.

 

Het toevoegen van een woonomgeving staat centraal bij de transformatie van het gebied. Met een oppervlakte van maar liefst 92.600 m² wonen (circa 975 woningen) is er volop ruimte voor diverse woongelegenheden. Tenminste 30% van de woningen is bestemd voor sociale huisvesting, daarnaast is er een toewijzing van minimaal 20% voor het middensegment, terwijl de overige woningen beschikbaar zijn in de vrije sector. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen een plek is om thuis te noemen in Fleetpark.

 

Met 17.400 m² aan bestaande en nieuwe werkruimte wordt er een inspirerende omgeving voor bedrijven en ondernemers geboden. Of het nu gaat om start-ups of gevestigde bedrijven, Fleetpark biedt de ideale locatie om te groeien en te floreren.

 

We creëren een aantrekkelijke omgeving met groene openbare ruimtes, voorzieningen en faciliteiten die de levenskwaliteit verhogen. Fleetpark is niet alleen een plek om te werken en te wonen, maar ook een levendige gemeenschap waar mensen samenkomen. We kijken ernaar uit om dit unieke gebied tot leven te zien komen.

Aan de getoonde conceptbeelden van dit project kunnen geen rechten worden ontleend

Meer projecten

Fleetpark, Leidschendam

Fleetpark, een bruisende gebiedsontwikkeling in Leidschendam Fleetpark Leidschendam In samenwerking...

Hessenpoort, Zwolle

Functionaliteit, efficiency en duurzaamheid typeren het e-fulfilmentcenter op bedrijventerrein Hessenpoort...

Bleizo, Bleiswijk

Bleizo Logistics Centre, een hypermodern distributiecentrum op een logistieke hotspot...