Van autohuis tot woonhuis: hoe de huisvesting van een autodealer plaatsmaakt voor de realisatie van zestien vrijesectorwoningen.

Hof van
Enzersdorf
Bergschenhoek

Hof van Enzersdorf in Bergschenhoek opgeleverd!

De voormalige locatie van autohuis Middeldorp aan de Berkelseweg 17 is herontwikkeld. In juli 2022 zijn 12 appartementen en 4 maissonettes aan de nieuwe bewoners opgeleverd. Het complex, naar ontwerp van HFB BV, bestaat uit twee blokken, die door het vergelijkbaar materiaalgebruik toch een geheel vormen. De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 70-95m² en de maissonettes ca. 88m².

Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het binnenterrein wordt aan de randen nog voorzien van groen waardoor er een natuurlijke en vriendelijke overgang ontstaat naar de achtergelegen woonwijk en de groene Berkelseweg. De groene randen bestaan uit hagen en bomen en een verhoogde groene zone waar bloemen en planten een vriendelijke aanvulling vormen voor het binnenterrein.


Hof van Enzersdorf is ontwikkeld door Impact Vastgoed, Steengoed, Uijtewaal bouw en werd voor de verkoop van de appartementen en maissonettes begeleidt door van Dullink Makelaars.


“Een logische stap voor een historische plek. Werken wordt wonen”

Meer projecten

Hessenpoort, Zwolle

Functionaliteit, efficiency en duurzaamheid typeren het DC Hessenpoort in Zwolle...

Bleizo, Bleiswijk

Bleizo Logistics Centre, een hypermodern distributiecentrum op een logistieke hotspot...