Impact geeft ruimte aan starters
Iedereen die eraan toe is, moet de kans krijgen om een eigen plek te creëren. Om zelfstandig de balans te brengen tussen wonen, recreëren en ontwikkelen. Om door te groeien. Dat heet vooruitgang.
Impact geeft ruimte aan start-ups
Soms bestaan er geen grenzen tussen dromen en doen. Soms moet je de vrijheid nemen om te ondernemen, moet je lef tonen en risico nemen. En de ruimte krijgen om moed en creativiteit om te zetten in dappere daden.
Impact geeft ruimte aan senioren
De dynamiek van de derde leeftijd is groot. Vitale mensen die de tijd hebben om midden in het leven te staan. Die ruimte maken voor elkaar, die elkaar opzoeken, ontmoeten en genieten. En om een gezonde balans vragen tussen zekerheid en vrijheid.

Wij werken aan ruimte. Ruimte voor mensen die comfortabel en vrij willen genieten van de plek waar zij wonen. Of werken. Ruimte voor mensen die inhoud en kleur aan hun leven willen geven in een omgeving waar het vanzelfsprekend is om elkaar te ontmoeten. Voor die mensen omarmen we alle soorten van kennis en inzicht, verleggen we grenzen en ontwikkelen we gebouwen met betekenis.

Plesmanduin, Den Haag
Het Zuiderhof, Rotterdam-Zuid
Blaak 16, Rotterdam
Het ZuideR Carré, Rotterdam-Zuid
Fleetpark, Leidschendam
De Zaanse Helden, Zaandam
Bleizo, Bleiswijk
Hessenpoort, Zwolle
Dutch Fresh Port, Ridderkerk
The Cloud, Amsterdam
2024, Marten Meesweg 51, Rotterdam
Hof van Enzersdorf, Bergschenhoek
Sijthoff City, Den Haag
Mediahaven, Amsterdam