Rotterdam – Parkeergarage – Wijnstraat 78

De parkeergarage ‘Wijnstraat 78’ biedt u een voordelige overdekte parkeergelegenheid in het centrum van Rotterdam, op twee minuten lopen van de Markthal.  De Parkeergarage bevindt zich in het Wijnhavengebied parallel aan de Blaak. Door de nagenoeg directe ligging tussen de Maasboulevard en de Blaak is de ontsluiting van en naar de Ring Rotterdam optimaal te noemen. De centrale ligging van de garage biedt u een uitstekende parkeergelegenheid op loopafstand van de ‘Markthal’, de ‘Koopgoot’ en de ‘Lijnbaan’.
Het gebouw is grotendeels opgetrokken uit beton. De gevels zijn voorzien van metalen gecoate frames voorzien van gaas (tbv natuurlijke ventilatie).

Op steenworp afstand zijn trein-, tram- en metrostation Blaak gelegen, waardoor het openbaar vervoer optimaal bereikbaar is.

Totaal aantal plaatsen 163
Mindervalidenplaatsen 2
Maximale hoogte 2 m

 

Verhuurbare oppervlakte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere parkeerplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. De huurprijs is vanaf € 1.850,00 per plaats per jaar exclusief BTW. Eventueel zijn er in overleg meer parkeerplaatsen te huur.

Eenmalig uw auto parkeren is ook mogelijk:

Tijd Prijs
Maandag t/m donderdag 18:00 uur € 2,00 per uur
Donderdag 18:00 uur t/m zondag € 2,40 per uur

Bereikbaarheid

De parkeergarage is uitstekend bereikbaar. Door de ligging op circa 250 m van de Maasboulevard en de nagenoeg directe ligging aan de Blaak is de ontsluiting van en naar de Ring Rotterdam optimaal te noemen.

Op loopafstand zijn het treinstation en haltes van bus, tram en metro gelegen waardoor de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend is.

Afbeeldingen