K.P. van der Mandelelaan 10 en 20 – Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 10 is verkocht aan Focus Vastgoed en herontwikkeld voor Equipe, binnen driekwart jaar is het gedateerde kantoorgebouw door Activ getransformeerd tot een volwaardige kliniek voor diversen zorgbedrijven, zoals Veldhuis kliniek, Xpert Clinic en Helder kliniek. Het gebouw is daarvoor voorzien van de modernste technieken op gebied van chirurgie en biedt klanten een laagdrempelige en snelle behandeling. De ontwikkeling was medio februari 2019 gereed en is ook direct in gebruik genomen door de klinieken.

Tegelijkertijd met de herontwikkeling van K.P. van der Mandelelaan 10 is Impact Vastgoed begonnen met de hoogwaardige herontwikkeling van de K.P. van der Mandelelaan 20. Bij aanvang van het project was er nog geen gebruiker bekend, maar is begonnen met het volledig vernieuwen van de aluminium gevels, het uitbreiden van de entree en entreevloeren op de verdiepingen, het renoveren van de sanitaire groepen en het vervangen en uitbreiden van alle installaties. Aan het einde van de ontwikkeling is met de nieuwe gebruiker van het pand intensief de inrichting verzorgd. Het pand is per 1 maart jl. in gebruik genomen.

In combinatie met K.P. van der Mandelelaan 10 is het terrein opgeknapt en geeft beiden complexen een waardige toegang en parkeerruimten.

Afbeeldingen