Barendrecht – De Vaandregt, Trondheim 2 – 24

Uw bedrijf heeft baat bij bekendheid. U wilt uw succes niet onder stoelen of banken steken en kiest voor uitstraling. Uw identiteit onderstreept op een eigen ‘werkeiland’ en gebouwen die zijn ontwikkeld vanuit de visie van de ondernemer. Het complex bestaat uit 3 gebouwen, variërend van kantoor-, bedrijfs-, showroom- en magazijnruimte.

Verhuurbare oppervlakte

Bedrijfsruimte, gebouw A en B:
Het betreft een zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen aan de Trondheim op bedrijventerrein Vaanpark. Dit bedrijventerrein ligt zeer herkenbaar langs de A29 (Rotterdam-Roosendaal) en heeft een vrijwel directe aansluiting op de A15 (Botlek/EuropoortNijmegen) en via het IJsselmondseplein en het Beneluxplein op resp. de A16 (Rotterdam-Breda) en de A4 (Pernis/Hoogvliet – Schiedam/ Midden Delfland). Via de Barendrechtse Ring is er een makkelijke verbinding met het Greenery complex en de daaromheen gegroepeerde businesslocaties.

Kantoor gebouw C:
Het kantoorgebouw C heeft in totaal 5.062 m² verhuurbaar vloeroppervlak aan representatieve showroom- en kantoorruimte, welke verhuurbaar zijn in units van 165 m².

Vraag naar de laatst beschikbaar ruimte.

 

Bereikbaarheid

In totaal zijn er 175 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan er 73 zijn gelegen in een halfverdiepte stallingsgarage en 102 rondom het veelzijdige complex.

Gelegen op bedrijvenpark Vaanpark III is de Vaendregt goed bereikbaar via de A29 en A15.

Op loopafstand zijn er busverbindingen die aansluiting geven op bus- en metrostation Rotterdam Zuidplein en het NS station Barendrecht.

Afbeeldingen