13 juli 2018

Impact Vastgoed verhuurt de laatste meters in het kantoorgebouw aan de Wijnhaven 36-94 in Rotterdam aan Seven Fields

Rotterdam – 13 juli – Impact Vastgoed verhuurt de laatste meters in het kantoorgebouw aan de Wijnhaven 36-94 in Rotterdam aan Seven Fields.

Seven Fields, die vorig jaar al 919 m² in het gebouw in gebruik heeft genomen, breidt haar ruimte per 1 oktober 2018 uit met 615 m². Door deze transactie is de Wijnhaven 36-94 volledig en langdurig verhuurd.

Seven Fields, een werkplaats voor persoonlijke groei, biedt verschillende trajecten aan voor de ontwikkeling van het individu (coaching), een organisatie of groep (training/cursus, verandertrajecten) of samenleving (bijeenkomsten, projecten).

Het Wijnhaveneiland, waarop Wijnhaven 36-94 is gelegen, is enorm in ontwikkeling en wordt hierdoor gezien als één van de meest kansrijke gebieden binnen het centrum. De directe omgeving is de afgelopen jaren opgewaardeerd naar een levendige woon-werkomgeving. De komende jaren zal het Wijnhaveneiland verder transformeren naar een verdicht gebied met een gemengd binnenstedelijke programma en veel binnenstadsbewoners.Afbeeldingen