Rotterdam – Parkeergarage – Wijnstraat 78

De Parkeergarage aan de Wijnstraat 78 ligt naast de nieuwe woontoren “100-Hoog” en is tegenwoordig niet meer uitsluitend bestemd voor abonnementhouders. In de kern van het gebouw bevindt zich een Otis personenlift.  Zoekt u zakelijk of privé één of meerdere parkeerplaatsen in het centrum van Rotterdam? Dan biedt deze parkeergarage hiervoor de perfecte mogelijkheid. De garage is gelegen in het Wijnhavengebied en is goed te bereiken vanaf de Maasboulevard.

Beschikbare oppervlakte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere parkeerplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. De huurprijs is vanaf € 1.850,00 per plaats per jaar exclusief BTW. Eventueel zijn er in overleg meer parkeerplaatsen te huur.

Eenmalig uw auto parkeren is ook mogelijk:

Tijd Prijs
Maandag t/m donderdag 18:00 uur € 2,00 per uur
Donderdag 18:00 uur t/m zondag € 2,40 per uur

Bereikbaarheid

De parkeergarage is uitstekend bereikbaar. Door de ligging op circa 250 m van de Maasboulevard en de nagenoeg directe ligging aan de Blaak is de ontsluiting van en naar de Ring Rotterdam optimaal te noemen.

Op loopafstand zijn het treinstation en haltes van bus, tram en metro gelegen waardoor de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend is.

Afbeeldingen