Leidschendam – Fleetpark – Overgoo 2

Dit gebouw, gelegen direct aan de Vliet, heeft 7 verdiepingen (begane grond en 6 etages) met vloeroppervlakten variërend van 500 tot ruim 950 m². De kantoorruimtes zijn zeer gunstig gepositioneerd rondom de kern en maken het mogelijk de verdiepingen eenvoudig onder te verdelen in kleinere units. Het gebouw is grotendeels verhuurd aan de regio politie Haaglanden en momenteel is nog maar ca 534 m² beschikbaar op de begane grond. Bent u op zoek naar een “veilige” kantoorruimte dan bent u op de Overgoo 2 aan het juiste adres!

Bereikbaarheid

De uitstekende bereikbaarheid per auto vraagt uiteraard om goede parkeervoorzieningen. Alleen al op het eigen terrein is daarom plaats voor ca. 330 auto’s. Deze plaatsen zijn deels gelegen in een overdekte parkeergarage.

Vanaf de snelweg is Fleetpark al herkenbaar: het is een eigentijds en eigenwijs kantorencomplex. Fleetpark is uiterst makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de A4, de A12, de A13 en de nieuwe Noordelijke Randweg rijdt u rechtstreeks Fleetpark op.

Ook met het Openbaar Vervoer is Fleetpark goed te bereiken. Het NS-station ‘Voorburg-Leidschendam’ ligt op nog geen 500 meter van Fleetpark.

Op loopafstand is tram-/metrostation Oosteinde, Voorburg gelegen.

Afbeeldingen